четвер, 21 лютого 2019 р.

Протокол

Тут звіт про те, як я запрошував людей до продовження дискусії Форуму. Може, навіть, підбиття підсумків з реалізації його рекомендації. Я не формулював жодних пропозицій, просто просив глянути і пропонував встановити дружній зв'язок, як вже виявилось, що спільно цікавимось цим форумом.

Написав, між іншим і на сторінку Організаторів. Бо там, де власне Форум, писати не варто, як стало зрозуміло. Шукав в Фейсбуці модераторів панелей, спікерів - марно.

1. Взяли участь


Друзі: Иван ДанилюкЮлиана Паксюткина

Інші: Ivanka BedSergii OliinykOksana BerkoNazar BurbanZlata Bychkova

2. Цікавляться


Друзі: Михайло ВисочанськийЕлена Эрнандес-РодригесСергей НадеевВалерия ИвановаСергій Дерев'янкоПавел КозелецкийRoman Ostrovskyy

Інші: Геннадій ВонсовичMaryana NikolayenkoВероніка СалійNatalia RadysyukIryna VoloshchakKateryna VerbynskaІрина КосовськаЄлена ВишневськаХристина ЗалуцькаMika TsapovskaВалерий ПристайкоMyrta KaminMarta KostivАндріян РудаковЯна ХмелюкMaria HliysNatalia BalabanНаталия ГрабовскаяСаша ШироковOlha SorokaРоман БобесюкIvan KostykOlena Hantsyak-KaskivDima MalashkoАртём Корнецкий


3. Підсумки і пропозиції


Підсумок полягає в тому, що як можна побачити, певна кількість колег визнала для себе доцільним дружній зв'язок встановити (включно з пані Галиною - авторкою тексту, з якого я взяв інформацію). Це перше і це оптимістично.

Друге полягає в тому, що пропозицій чи оцінок, будь-яких ідей стосовно Форуму і його рекомендацій нема. Але перше дає надію на те, що ми таки розмову продовжимо? Безумовно.

А де ж продовжувати, як на події заблоковано? А будь-де, скажімо, в одному з трьох форумів, що згадані на цьому сайті: миколаївському, львівському, Соборному.

А як саме можна було б продовжити? Ну, давайте в двох кроках: перший - озватись, мовляв, чую, бачу, до діалогу готовий. А другий крок, звісно, спіч. Хоч і у вигляди ФБ-посту. Не буду приховувати, що мріяв би про те, щоб два-три учасники подали б щось більш розлоге. Може на якомусь сайті ЗМІ, тоді б я подав посилання. А можна тут, на цьому сайті - був би текст, а де поставити - то вже не проблема.

Далі події розгортались дуже цікаво. Я сформував зі своїх нових друзів два форуми в приваті: для тих, хто брав участь (Форум1) і для тих, хто просто цікавився (Форум2).  В Форумі1 моє запрошення поки що ніхто не побачив. В форумі 2 6 чоловік з 7 запрошення побачили, але промовчали. То я підвів риску для цієї компанії, залишались надія на Форум1.

Але і Форум1 не відбувся. І як тут було не згадати про МЗС?



Немає коментарів:

Дописати коментар